Seminar ethical hacker en IT-recht specialist voor ondernemers in Roermond

Platform Veilig Ondernemen Limburg, MKB-Limburg, Ondernemend Limburg (LWV, LLTB en MKB Limburg) en CybersecurIT nodigen u als ondernemer uit voor een gratis avondseminar ter waarde van €185,- op donderdag 30 november in Roermond.

Criminelen zijn slechts een paar stappen verwijderd van uw vertrouwelijke gegevens. Zij kunnen uw bedrijf ernstige schade toebrengen. Ver-van-mijnbed show? Helaas, dit kan elke ondernemer overkomen. Hoe gaat een hacker eigenlijk te werk en hoe veilig op slot is uw digitale voordeur?

Ook gaat per 25 mei 2018 de nieuwe “Algemene Verordening Gegevensbescherming” van kracht Wat zijn daarvan de consequenties? Welke risico’s loopt u? Het seminar op 30 november is de kick-off van het themajaar Cybersecurity.

Wees voorbereid en zorg dat uw digitale voordeur op slot zit!

Programma

16:30 uur Ontvangst met een hapje en een drankje
17:00 uur Opening
17:15 uur Spreker 1: Stephan van Amelsfoort – CybersecurIT
18:00 uur Pauze (fris/koffie)
18:15 uur Spreker 2: Rens Jan Kramer – Boels Zanders Advocaten
19:00 uur Afsluiting symposium/opening netwerkbuffet
20:00 uur Einde symposium
Locatie

Foroxity Film Arena
Kazerneplein 4, Roermond

De deelnamekosten van € 185,00 per persoon worden gedragen door PVO Limburg, Provincie Limburg, MKB-Limburg en CybersecurIT. Aanmelden kan tot uiterlijk 23 november of tot alle beschikbare plaatsen vergeven zijn via de site: https://www.cybersecurityevent.nl.

Sprekers

Stephan van Amelsfoort is ethical hacker voor CybersecurIT en specialist op het gebied van digitale veiligheid. Samen met zijn collega’s houdt Stephan zich bezig met risicoanalyse, monitoring, verbetering en onderhoud van IT-omgevingen en organisaties.

Rens Jan Kramer is specialist in het IT-recht, intellectueel eigendomsrecht, media- en reclamerecht en verbintenissenrecht. Rens Jan heeft ruime ervaring in de begeleiding en afwikkeling van IT-projecten, auteursrecht-, merk- en modelinbreuken, en media- en reclamerecht.