Seminar GO, grenzeloos ondernemen in MECC Maastricht (aanmelden kan nu)

Belangrijkste spreker tijdens het evenement, dat verder in het teken staat van het nieuwe boek van ondernemer Armand Vliegen, is Pierre Boels. De Sittardenaar is eigenaar van het verhuurbedrijf Boels dat internationaal een sterke groei doormaakt.

Tijdens het symposium zal Diana Smetsers van de Kamer van Koophandel haar onderzoek naar ondernemers die over de grenzen ondernemen presenteren. Daarnaast zijn er twee parallelsessies vanúit accountancy oogpunt en vanuit (social) media oogpunt. Verder delen een tiental ondernemers hun ervaringen met grenzeloos zakendoen.

Het symposium begint om 16.00 uur en duurt tot 19.00 uur. De kosten bedragen € 60 per deelnemer inclusief het nieuwe boek GO eenrichtingsverkeer of tweerichtingsverkeer van Armand Vliegen, met support van co-auteur Vojislav Miljanovic (KAM3)

Het nieuwe boek van Armand Vliegen bestaat uit 60 intervieuws met grenzeloze ondernemers uit beide Limburgen die ook deels hun vleugels uitslaan naar Duitsland. Het boek gaat enkel en alleen over hun grenzeloze ervaringen en avonturen.
Het recente plan van het Actieteam Grenzeloze Economie en Arbeid vraagt nadrukkelijk om ervaringen van ondernemers inzichtelijk te maken. Dit boek voorziet hier in als geen ander. Zes jaar na datum verschijnt deze versie twee van GO een must.

Boordevol succesverhalen, cijfers, miskleunen, anekdotes en vooral adviezen voor ondernemers, alsmede heel veel informatie, voorlichting en nuttige adressen. Ook op het gebied van subsidies en allerlei mogelijke grenzeloze dienstverlening biedt het boek heel veel informatie.

Het seminar gaat in op de thematiek van het boek en brengt grenzeloze ondernemers met elkaar in contact.

Aanmelden voor het seminar kan tot 5 april.
Www.grenzeloosondernemen.eu

Info@crossingborders.nu

0031-650205561