Smakerij Maastricht leukste ijssalon van Limburg (volgens RTL4)

Smakerij Maastricht, voorheen bekend als Stella Gelato, is door het RTL4-programma De Beste van Nederland uitgeroepen tot de leukste ijssalon van Limburg.

Het tv-programma gaat in elke provincie op zoek naar het leukste bedrijf in een bepaalde branche. In dit geval dus de leukste ijssalon. De programmamakers brengen persoonlijk een bezoek aan de zaak én interviewen bezoekers. Op basis daarvan kwam Smakerij Maastricht als provinciale winnaar uit de bus.

Kijkers van De Beste van Nederland wijzen de uiteindelijke winnaar aan. Dat gebeurt door te stemmen op de filmpjes die zijn ingestuurd door alle deelnemers. De winnaar van deze vlogcompetitie mag zich de leukste ijssalon van Nederland noemen. Tijdens de uitzending van De Beste van Nederland op 16 juli worden de vlogs van Smakerij Maastricht en de andere deelnemers getoond. De vlogs zijn straks ook te zien op www.debestevannederland.tv.

Het is niet de eerste keer dat Smakerij Maastricht in de prijzen valt. Eind vorig jaar eindigde de ijssalon nog als eerste Limburgse zaak in de landelijke top honderd van beste koffieserverende zaken, gepubliceerd door Misset Horeca. Ook staat Smakerij Maastricht in de landelijke top tien van favoriete ijssalons van de NS. Eigenaar Tom Penders: “Het onderstreept de kwaliteit van ons aanbod en bevestigt dat het verbreden van onze scope van ijs naar méér dan ijs vorig jaar de juiste keus was.”