SmartCapacity (Maastricht) overgenomen door Legacy Uitzendbureau (Den Bosch)

Uitzendorganisatie Legacy Uitzendbureau uit Den Bosch neemt per 1 januari het Maastrichtse SmartCapacity over. Met deze overname zal de uitzendorganisatie haar dienstverlening in Zuid-Oost Brabant en Limburg verder vormgeven. De naam SmartCapacity blijft behouden waarbij vanuit Maastricht en Den Bosch gewerkt zal worden.

In 2009 werd SmartCapacity opgericht als intermediair in Bouw & Civiele Techniek. Eigenaresse Sjoukje Potten-Richter werkte mee aan de opstart in Weert en opende later ook kantoor Maastricht.

“We zijn blij met de overname en willen op deze manier een breder marktaandeel in de regio Zuid-Nederland bedienen”, aldus Johan Voots, oprichter en eigenaar van Legacy Uitzendbureau. “We hebben bewust gekeken naar een partij die past bij onze filosofie en werkwijze. De aanpak van SmartCapacity spreekt ons hierbij enorm aan en willen we als nieuw label integreren in onze eigen organisatie.”

SmartCapacity blijft gevestigd in Maastricht en zal per 1 januari 2018 ook kantoor houden in Den Bosch.

Na ruim 12,5 jaar in HR en Recruitment is het moment aangebroken voor Sjoukje Potten-Richter om het stokje over te dragen.  Het is tijd voor een nieuwe uitdaging waarbij mensen enorm fascinerend blijven. De overname biedt alle ruimte voor verdere expansie waarbij ik blij ben en dankbaar dat het idee achter SmartCapacity wordt voortgezet.”

Potten-Richter gaat zich volledig richten op de verdere uitbouw van Smartproperty Makelaardij, het bedrijf van haar echtgenoot Ruud Potten.