Smeets Autogroep bekroond tot Best Managed Company 2016-2017 (persbericht)

Dat maakte Deloitte bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte. Uit de verschillende BMC-onderzoeken is Smeets Autogroep als een van de 66 Best Managed Companies naar voren gekomen.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het negende achtereenvolgende jaar. Smeets Autogroep deed dit jaar voor de 4-de keer mee en werd wederom maar nu als ‘gold-member’ geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Smeets Autogroep blinkt uit in “haar business model, door geen volger te zijn. Smeets Autogroep is ‘Future fit’, aldus het jury rapport”.

Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de klantgerichtheid, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven op basis van het Business Maturity Model. Dit model is samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld. Ieder jaar is er een topic. Dit jaar was deze topic gericht op Cyber Security. Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl

Smeets Autogroep viel verder op vanwege haar groei, het out of the box opzoeken van haar grenzen, haar hoge klantentevredenheid en het ‘future fit’ zijn. Math Smeets, algemeen directeur zegt hierover: “de continuïteit van Smeets Autogroep wordt bepaald door het leveren van kwaliteit en onze toekomstgerichtheid. Stilstand is achteruitgang. Wij werken er iedere dag aan om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze het liefst te overtreffen. De komende jaren zal Smeets Autogroep zich verder ontwikkelen op het gebied van optimale dienstverlening door het in de markt te zetten van innovatieve diensten voor onze klanten.”

Over Smeets Autogroep

Smeets Autogroep is de officiële Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagendealer in Oost-Brabant en de provincie Limburg. Smeets Autogroep is een familiebedrijf dat bijna 90 jaar bestaat, verkoopt jaarlijks 2.500 voertuigen, biedt een totaal mobiliteitsconcept en heeft een omzet van ca. € 140 miljoen.

De 8 vestigingen treft u aan in Eindhoven, Venlo, Ittervoort, Heerlen en Maastricht. Kijk op www.smeets-autogroep.nl voor meer informatie.