Smeets Autogroep heeft meest tevreden klanten (twee prijzen voor Trucks en smart) PERSBERICHT

Smeets Autogroep kreeg opnieuw de prestigieuze onderscheiding omdat het bedrijf opvalt door de zeer hoge mate van klantvriendelijkheid. Het bedrijf won de award zowel bij Mercedes Benz Trucks als bij het merk smart.

Hieronder het persbericht:

Met Klant Nr. 1 streeft Mercedes-Benz – met succes – naar de meest tevreden klanten van Nederland. Die klanten spreken zich via enquetes uit over hun dealerbedrijf. Hierbij komt alles aan bod: van showroom tot en met werkplaats. Klanttevredenheid is een topprioriteit van Mercedes-Benz. Het is een belangrijke factor voor de loyaliteit én tevreden klanten zijn belangrijke merkambassadeurs.

Klanttevredenheid is hét startpunt voor klantloyaliteit. Daarom voert Mercedes-Benz al ruim 20 jaar onderzoeken uit om de mate van tevredenheid van klanten te meten. Door middel van online vragenlijsten kunnen klanten zich uitspreken over de kwaliteit van de dienstverlening in zowel showroom als werkplaats. Ook kunnen ze verbeterpunten aangeven.

Bij de uitreiking van de Klant Nr. 1 Awards bleek ook dit jaar dat de complete Mercedes-Benz organisatie zeer goed scoort als het gaat om de kwaliteit van de dienstverlening.

Unieke merkbeleving zorgt voor ambassadeurs

De Mercedes-Benz Klant Nr. 1 Awards werden dit jaar voor de negende keer toegekend. Karsten Oellers, CEO van Mercedes-Benz Nederland reikte de prijzen uit. Hij complimenteerde de dealers met de resultaten en zei daarbij het volgende: “We reiken de Klant Nr. 1 Awards uit om dealers te inspireren en te motiveren tot topprestaties. Op het gebied van klanttevredenheid zijn we naar een zeer hoog niveau gegroeid. Daarom is het des te mooier om te zien dat de lat ook dit jaar weer hoger is komen te liggen. Alle dealers maken ons merkmotto ‘Das Beste oder Nichts’ op overtuigende wijze waar. Met het bieden van de unieke Mercedes-Benz beleving kweken we ook ambassadeurs: klanten die ‘hun’ dealerbedrijf actief aanbevelen aan anderen. Samen met een reeks belangrijke nieuwe modellen is dat een perfecte start van 2016.”

Mercedes-Benz Trucks dealer Smeets Autogroep sprong er – net als voorgaande jaren – uit met zeer hoge waarderingscijfers van klanten. Daarvoor kreeg directeur Trucks Ronald Demandt de gouden Klant Nr. 1-medaille overhandigd. Ronald over de prestigieuze onderscheiding: “De consequente koers die we op het gebied van klantvriendelijkheid voeren is helder: afspraak is afspraak. En als er onverhoopt iets mis gaat, lossen we dat snel op. We zijn kritisch op onszelf en sturen direct bij als dat nodig is. Die instelling zie je ook terug in onze jongste vestigingen in Venlo en Eindhoven. Het goede Smeets-gevoel is overal. Het is eervol om daarvoor deze bijzondere onderscheiding te ontvangen. Hij inspireert en motiveert ons extra om de focus daar te houden waar hij hoort: bij de klant.”

Bij smart kreeg Jeroen Wijnands van Smeets de gouden Klant Nr. 1-medaille overhandigd. Wijnands over de prestigieuze onderscheiding: “Bij ons draait het om te beginnen om klantvriendelijkheid en het het nakomen van afspraken. smart staat voor nieuwe mobiliteit. Dat betekent ook nieuwe wensen van klanten. Daarom zijn we op afspraak ook buiten de reguliere tijden beschikbaar. Bovendien vullen we de veranderende mobiliteitsbehoeften van onze klanten in met aansprekende modellen én aantrekkelijke, ontzorgende privélease-aanbiedingen. Deze prijs bewijst dat we met smart in alle opzichten goed op weg zijn!”

Schermafbeelding 2016-01-20 om 13.58.48

Bijschrift: Jeroen Wijnands, sales manager personenwagens, krijgt de gouden Klant Nr. 1-medaille overhandigd door Casper Haen (directeur verkoop Mercedes-Benz Cars van Mercedes-Benz Nederland – links op de foto).

Schermafbeelding 2016-01-20 om 13.59.15

Bijschrift: Ronald Demandt, directeur bedrijfswagens, krijgt de gouden Klant Nr. 1-medaille overhandigd door Jasper Hafkamp (Divisiedirecteur Trucks Mercedes-Benz Nederland – links op de foto).

Smeets heeft acht vestigingen in Limburg en het oosten van Brabant: Eindhoven, Venlo, Ittervoort, Heerlen en Maastricht.