Sociaal werkbedrijf NLW assembleert tv-steunen nieuwe tv-lijn Bang & Olufsen

 

 

Met gepaste trots presenteren we de nieuwe televisielijn van Bang & Olufsen. Een project waar NLW Groep aan heeft deelgenomen in samenwerking met NTS Hermus.

In juli jl. zijn we bij NLW gestart met de werkzaamheden, waarna vorige week de nieuwe televisielijn met bijbehorende steunen door Bang & Olufsen is geïntroduceerd aan het grote publiek middels een mooi filmpje.

In het filmpje kunt u zien hoe de televisie met bijbehorende steunen, steunen die door NLW geassembleerd en verpakt worden, gepresenteerd wordt. In dit filmpje ziet u de ‘Wheelstand’ (wielframe) en de ‘Floorstand’ (vloerstandaard). Naast deze steunen wordt er bij NLW ook nog aan twee andere steunen gewerkt, deze zullen waarschijnlijk later geïntroduceerd worden.

Over NLW

NLW Groep is hét unieke centrum voor sociaal-maatschappelijke werkgelegenheid in de regio Noord-Limburg West. Wij spannen ons in om iedereen optimaal en duurzaam te laten meedoen op de arbeidsmarkt en werken daarbij nauw samen met werkgevers en gemeenten. Onze kracht is dat wij werken op basis van individueel maatwerk.

De letters ”NLW” staan voor Noord-Limburg West, het gebied waar wij al sinds 1955 werk bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. Wij voeren de (voormalige) Wet sociale werkvoorziening uit voor de gemeenten Peel en Maas, Horst aan de Maas en Venray. Daarnaast zijn wij voor deze gemeenten een professionele partner bij het uitvoeren van de Participatiewet.