Marcel Werry (43) gaat de particuliere tak opzetten binnen Spauwen Vastgoed waardoor men vanaf nu de complete markt kan bedienen. “Als kantoor hebben we ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in alle facetten die met commercieel vastgoed te maken hebben. Van verhuurbemiddeling, (gecompliceerde) taxaties en consultancy tot verkoop van bedrijfsterreinen, kantoren en beleggingen. De wens is er altijd geweest om een full service kantoor te worden, waarbij ook de particulier bij ons terecht kan. Met de komst van Marcel kunnen we dit eindelijk realiseren”, vertelt eigenaar Jules Spauwen (45) enthousiast.

Marcel Werry, getogen en woonachtig in Simpelveld, heeft reeds jarenlange ervaring met onroerend goed en rondde begin dit jaar de studie makelaardij succesvol af om aan de slag te gaan als gecertificeerd makelaar. “In eerste instantie had ik vanuit thuis mijn zaak willen starten. Echter toen ik na diverse gesprekken met Jules het aanbod kreeg om binnen zijn kantoor de particuliere tak op te zetten heb ik deze unieke kans met beide handen gegrepen”.

“Nu kunnen we ons netwerk en kennis met elkaar delen waar eenieder baat bjj heeft. Korte en directe lijnen, met passie voor het vak, waarbij de kwaliteit van onze diensten voorop staan garandeert een optimaal eindresultaat voor de klant en daar gaat het uiteindelijk om”, licht Werry (43) toe vanuit het kantoor op de Sint Fransiscusweg in Heerlen, waar ook Brenda, de vrouw van Jules, parttime ondersteuning aan de heren biedt.

Op de foto Jules Spauwen, Brenda Spauwen en Marcel Werry