Staalcenter Maastricht investeert € 2 mln in uitbreiding

Schermafbeelding 2016-01-12 om 17.20.58

Directeur John Kleintjes van het bedrijf waar 30 mensen werken: ‘De uitbreiding was noodzakelijk omdat we volledig uit ons jasje zijn gegroeid en omdat we verder willen ontwikkelen met nieuwe producten. We hadden 4500 m2 en dat zijn er nu ruim 6000 m2’. Vanwege de uitbreiding wordt het personeelsbestand vergroot met tien procent.

Schermafbeelding 2016-01-12 om 17.21.26

NedCar en A2

Kleintjes: ‘Wij verhandelen stalen, roestvast stalen en aluminium profielen in de Euregio’. Daarnaast wordt staal gezaagd, verzinkt, geknipt en worden andere bewerkingen gedaan.

Klanten zijn ondermeer Nedcar en Avenue tunnelproject A2. In het algemeen: staalconstructiebedrijven, industrie, agrarische sector, chemie, autosector, onderwijs, machinefabrieken, aanhangwagenproducenten, hekwerkproducenten en andere’.

Oostenrijks

Maasstaal is een dochteronderneming van het Oostenrijkse König Gruppe.

Hieronder het persbericht

Opslagcapaciteit uitgebreid met 1700 m2

De succesvolle staalhandelaar Maasstaal bv uit  Maastricht heeft haar opslagcapaciteit uitgebreid met circa 1700 m2.

In de afgelopen jaren hebben zij een stevige groei doorgemaakt, mede door  euregionale activiteiten.

Naast uitbreiding van de opslagcapaciteit is er geinvesteerd in extra transport, en een geautomatiseerde zaagstraat. Transport kan daardoor deels afgedekt plaatsvinden. De zaagstraat heeft een capaciteit tot 600 mm in de hoogte en is zeer nauwkeurig.

Het  leverprogramma van staal, roestvast staal en aluminium wordt fiks uitgebreid. De behoefte van de klant is daarbij leidend.  Daarnaast is er ruimte voor specifieke producten als weervast staal, blank staal , borium etc.

 

John Kleintjens, directeur.