Startersdag Horst aan de Maas, Venray en Bergen (8 maart)

Op donderdag 8 maart organiseert Startersdagen.com in samenwerking met de gemeenten Horst aan de Maas, Bergen, Venray, Rabobank Horst Venray en Interpolis een gratis startersdag bij Hotel Asteria in Venray. De middag bevat informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud of oriënterende starters.

Op de kennismarkt en in verdiepende seminars worden onderwerpen als ondernemingsplannen, verzekeren, financieren, administratie en marketing behandeld. Daarnaast komen ervaren ondernemers aan het woord voor het geven van tips en tricks, maar ook voor het wijzen op valkuilen en gevaren.

Programma
Het programma vindt plaats tussen 16:00 en 20:00 uur en is volledig kosteloos bij te wonen. Na 20:00 uur loopt de startersdag over in de jaarlijkse ‘Verkiezing Starter van het Jaar’. Aanmelden voor de startersdag kan via www.startersdagen.com/horstvenraybergen2018.

Verkiezing Starter van het Jaar
Gemeente Venray, Gemeente Horst aan de Maas, Rabobank Horst Venray en het Venrays Ondernemers Platform kiezen ieder kwartaal een ‘Starter van het Kwartaal’. Aansluitend op de startersdag wordt bekend gemaakt wie gekozen wordt als ‘Starter van het Jaar’. Het publiek kiest de winnaar op basis van hun pitches. De kanshebbers dit jaar zijn:
• Mechatronic Machinery (Ysselsteyn)
• Vaktuinen Venray
• Danshuis Venray
• Imkerij Agro Bestuivingen (Sevenum)