Samen met Limburg Start-up en ME-Week organiseert het Inspiratiehuis op woensdagmiddag 9 mei een Starters Safari in Entre Deux, 2e etage, Maastricht. De safari leidt bezoekers langs 14 verschillende stands die elk een eigen invalshoek van het ondernemerschap belichten. Elke stand wordt bemand door een drietal experts die starters op een originele wijze laten kennismaken met hun expertise over het starten van een onderneming. De organisatie verwacht zeker 150 studenten en 100 startende ondernemers.

Tijdens de Maastricht Entrepreneurship Week werken Universiteit Maastricht en Limburg StartUp samen: met Forza Fashion House, Launch Base, Inspiratiehuis voor Ondernemers, Foundersclub, Brightlands Innovation Factory, ROOOMS, Starters Valley en StartersCentrum.

Limburg Startup maakt zich sterk om de onderlinge verbondenheid, zoals in een community van ondernemers, zichtbaar en mogelijk te maken. Het doel is dat mogelijkheden die er zijn voor Startups in Limburg – zoals goede hulp, acceleratieprogramma’s en huisvesting – zichtbaar worden.