Sterrenzaak De Leuf voor het eerst op Preuvenemint

Voor het eerst in de historie is restaurant De Leuf vertegenwoordigd op het Preuvenemint. Robin van de Bunt toekomstig chef van De Leuf is chef van het keukenteam van Crossing borders op de stand van Sauter Wijnen. Hét Crossing borders samenwerkingsverband bestaat uit een uniek gezelschap van Café Sjiek, restaurant Sofa en drie sterren restaurants uit drie verschillende landen verzorgt dit jaar de keuken voor de stand van Sauter wijnen.

De Leuf, la Becasse (Aken) en Vivendum (Dilsen) zijn de drie sterrenzaken.  Café Sjiek en Sofa, café-brasserie-restaurant, keren weer terug op het Preuvenemint na jaren smaakmakers en vaste waardes te zijn geweest. Robin Berben en Evelyne Holten zien het helemaal zitten. “Een geweldig initiatief”. Sauter wijnen is al meer dan tien jaar actief op het Preuvenemint. Ralph Habets bevestigt de doordachte keuze voor deze unieke en in principe eenmalige samenwerking.

De organisatie van het Preuvemint heeft afscheid genomen van het papieren betaalmiddel Preuvenelappen. Vanaf dit jaar kan alleen met een plastic card betaald worden die opgeladen kan worden.