Stufkens Hoorcentrum (Venlo) neemt 't Beste Oor over in Vught en Sint-Michielsgestel

Door twee nieuwe vestigingen te starten in Vught en Sint-Michielsgestel is Stufkens Hoorcentrum nu ook dé zelfstandige hoorspecialist in Oost-Brabant. Met de al bestaande vestigingen in Noord-Limburg komt het aantal nu op zeven. Het betreft de overname van ’t Beste Oor in Vught en Sint-Michielsgestel waarbij Stufkens Hoorcentrum er voor gekozen heeft de naam van ’t Beste Oor te handhaven. Ook alle medewerkers van beide vestigingen blijven hun service verlenen aan de klanten.

.
Roel Vrijmoed, behorende tot de derde generatie van de Stufkens familie en directeur van Stufkens Hoorcentrum: “Wij zijn volledig onafhankelijk en zelfstandig en hebben dus de hoge kwaliteitseisen volledig in eigen hand. Snelle service, persoonlijk advies en korte levertijden zorgen voor tevreden gezichten bij onze klanten. De basis van dit succes ligt in het hoge opleidingsniveau van de deskundige medewerkers. Beide vestigingen van ’t Beste Oor passen dan ook uitstekend in de filosofie van Stufkens Hoorcentrum waarbij Stufkens dé specialist is op het gebied van slechthorendheid, hoortoestellen, aanverwante hoor hulpmiddelen en gehoorbescherming”.

.
Stufkens Hoorcentrum is een audiciensbedrijf met de wortels diep in de stad Venlo. Kwaliteit en vakmanschap staan bij het familiebedrijf al ruim 60 jaar hoog in het vaandel. Op dit moment zijn er vestigingen in Venlo, Panningen, Blerick, Venray en ziekenhuis VieCuri. Daar komen nu dus Vught en Sint-Michielsgestel bij.