Succesvolle Ondernemers Vakdagen Venray 2016 met 4000 bezoekers

Ondernemend Noord- en Midden-Limburg en Oost Brabant wisten op 4, 5 en 6 oktober massaal de weg te vinden naar Evenementenhal Venray. De jaarlijkse netwerkbeurs Ondernemers Vakdagen kon rekenen op de belangstelling van bijna 4.000 bezoekers. “Tel daar ook alle positieve reacties van exposanten en bezoekers bij op dan zijn wij zeer tevreden”, liet Robert Hoelen namens Evenementenhal weten.

Ruim 140 exposanten presenteerden zich drie dagen lang in Evenementenhal Venray. Zij kwamen in contact met duizenden bezoekers. Maar het programma van Ondernemers Vakdagen bestond uit meer dan alleen een beursvloer. De netwerkbeurs trapte op dinsdag af met een uitverkocht openingssymposium van MKB Noord-Limburg. Topsprekers als Richard van Hooijdonk en Michiel Werkman kwamen aan het woord. Ook alle andere presentaties en lezingen konden rekenen op grote belangstelling, zoals de presentaties over cybercrime, data lekken en betekeniseconomie.

Opvallend was dit jaar de vele samenwerkingen op Ondernemers Vakdagen. Ondernemers sloegen op meerdere pleinen de handen ineen en bundelden op die manier hun krachten. Er was bovendien een groot centraal netwerkplein, midden op de beursvloer.

“We kijken met een ontzettend positief gevoel terug op deze drie dagen”, zegt Robert Hoelen. Deze mening wordt ook gedeeld door exposanten en bezoekers. Dolf de Zwart liet na zijn beursbezoek weten veel netwerkcontacten te hebben gesproken en dat een bezoek aan de beurs meer dan de moeite waard is. Ook Lucien Peeters, wethouder gemeente Venray, was te spreken over de beurs. “Er hing een gezellige sfeer in de hallen.”