Succesvolle Ondernemers Vakdagen Venray 2016 met duizenden bezoekers

Ruim 140 exposanten presenteerden zich drie dagen lang in Evenementenhal Venray. Zij kwamen in contact met duizenden bezoekers. Maar het programma van Ondernemers Vakdagen bestond uit meer dan alleen een beursvloer. De netwerkbeurs trapte op dinsdag af met een uitverkocht openingssymposium van MKB Noord-Limburg. Topsprekers als Richard van Hooijdonk en Michiel Werkman kwamen aan het woord. Ook alle andere presentaties en lezingen konden rekenen op grote belangstelling, zoals de presentaties over cybercrime, data lekken en betekeniseconomie.
Opvallend was dit jaar de vele samenwerkingen op Ondernemers Vakdagen. Ondernemers sloegen op meerdere pleinen de handen ineen en bundelden op die manier hun krachten. Er was bovendien een groot centraal netwerkplein, midden op de beursvloer.
“We kijken met een ontzettend positief gevoel terug op deze drie dagen”, zegt Robert Hoelen. Deze mening wordt ook gedeeld door exposanten en bezoekers. Dolf de Zwart liet na zijn beursbezoek weten veel netwerkcontacten te hebben gesproken en dat een bezoek aan de beurs meer dan de moeite waard is. Ook Lucien Peeters, wethouder gemeente Venray, was te spreken over de beurs. “Er hing een gezellige sfeer in de hallen.”
Bezoeker Johan de Wal stond op het BS Morgen Plein. “Goede sfeer, veel bezoekers en mooie gesprekken op de beursvloer”, aldus De Wal. Hoelen is zeer te spreken over al deze reacties en kijkt alvast vooruit naar de editie in 2017. Deze vindt plaats op 24, 25 en 26 oktober. Belangstellenden kunnen nu al hun stand boeken via www.evenementenhal.nl/ondernemersvakdagen