Tegen de trend in: Gulpen krijgt weer een electronicawinkel

Gulpen moest het de laatste jaren doen zonder electronicawinkel. Maxwell ging failliet en in Nijswiller sloot Bergmans & Wijnen de deuren. Nu zien ondernememers Frank Offermans en Ernest Slakhorst weer een toekomst voor een electronicawinkel in Gulpen. Ze openen Euronics Gulpen in het pand van voormalig ijzerwarenhandel Kaelen aan de Rijksweg.

Frank Offermans en Ernest Slakhorst zijn samen eigenaar van de nieuwe winkel. Het idee ontstond in 2016 toen bekend werd dat Bergmans & Wijnen de winkel ging sluiten. Frank Offermans heeft sindsdien zijn zinnen gezet op een vestiging in het Heuvelland. In 2017 heeft Ernest Slakhorst zich aangesloten bij het team en binnenkort zal de winkel openen.

De nieuwe winkel is aangesloten bij franchiseorganisatie Euronics. Euronics is met meer dan 11.000 winkels in meer dan 30 landen verreweg de grootste organisatie in consumentenelektronica. In Nederland is Euronics al een grote speler.

Frank Offermans is al 25 jaar actief met een winkel in Meerssen en Ernest Slakhorst is net zo lang mede eigenaar geweest van een winkel. Alle klanten van de voormalige winkel van Maxwell kunnen weer bij hen terecht. Ook met destijds aangekochte producten waarop nog garantie of verlengde garantie zit.