Telegraaf gaat dagbladen verspreiden vanaf Maastricht Airport (nieuw distributiecentrum)

De Telegraaf Media Groep gaat zijn kranten voor de Limburgse markt verspreiden vanuit een distributiecentrum op Maastricht Aachen Airport. Het bedrijf heeft 570 vierkante meter bedrijfsruimte gehuurd aan de Amerikalaan in een bedrijfscomplex waar tevens ENGIE Services is gevestigd. De transacties is tot stand gekomen via Boek en Offermans.

Andere transacties:

Sauter Wijnen krijgt Desk Services B.V. als nieuwe buurman in het bedrijfspand gelegen aan Withuisveld 16 in Maastricht. Desk Services is opgericht in 1987 en gespecialiseerd in het ontwikkelen van marketingconcepten, het ontwikkelen en afhandelen van marketingacties, cashbacks, direct marketing en webshop fulfilment. Bijna gelijktijdig heeft Desk Services ook een gebouw aan de overzijde gehuurd, waardoor alle bedrijfsactiviteiten bij elkaar worden geconcentreerd.

 

Met ingang van 1 juni 2017 is de turn-key bedrijfsruimte gelegen aan Sortieweg 48 in Maastricht verhuurd aan Cafés Richard Nederland. Het moderne bedrijfsobject bestaat uit bedrijfsruimte, kantoorruimte/showroom en diverse parkeerplaatsen op eigen terrein. Het pand is gelegen op bedrijventerrein Bosscherveld, welk door de nieuwe aanlanding van de Noorderbrug een zeer goede bereikbaarheid kent. Cafés Richard is leverancier van koffie en machines aan bedrijven, cafés, hotel, restaurants en delicatessenzaken. Sinds november 2005 wordt Cafés Richard in Nederland verkocht.