Ton Goedmakers in raad van bestuur van Vebego (Voerendaal)

Ton Goedmakers vormt dan samen met Ronald Goedmakers en Steph Feijen de raad van bestuur. Het nieuwe lid van de raad van bestuur is nu nog verantwoordelijk voor de Zwitserse activiteiten van Vebego.

Vebego CEO Ronald Goedmakers is trots en blij met de benoeming van zijn neef: “Als familie vinden we het belangrijk om de continuïteit van Vebego als familiebedrijf te waarborgen. Bij voorkeur besturen we de organisatie met familieleden. Bovendien vind ik het knap dat mijn neef, ooit bij Vebego begonnen met vakantiewerk, is opgeklommen tot bestuurder van een grote organisatie.”

Ton kan terugblikken op tien mooie, intensieve jaren bij Vebego. Daarvan heeft hij de laatste zeven jaar samen met zijn managementteam vorm en inhoud gegeven aan een organisatie die sterk is gegroeid als facilitaire dienstverlener in de Zwitserse markt. De Zwitserse activiteiten zijn onder zijn hoede uitgegroeid tot een van de kernactiviteiten van Vebego waar inmiddels meerdere bedrijven deel van uitmaken.

Ton blijft betrokken bij de activiteiten van Vebego in Zwitserland als toezichthouder in de ‘Verwaltungsrat’, het bestuurlijk orgaan van Vebego AG.