Topkok Toine Hermsen in 2018 van hartje Maastricht naar Meersenerweg

Dat meldt de topkok in onderstaand persbericht:

Na 27 jaar in de binnenstad kunt u, vanaf 1 juni 2018, de vertrouwde en huiselijke sfeer van Toine Hermsen vinden op Kruisdonk, aan de Meersenerweg 49 in Maastricht-Kruisdonk. Hier heeft Toine het pand en de tuinen gevonden waar hij al jaren naar op zoek was.

De vertrouwde & feestelijke ‘ambiance des copains’ zal Toine hier brengen met een aantal fantastische toevoegingen. Allereerst de warme toevoeging van Shoom, met haar passie-, temperament- & liefdevolle persoonlijkheid. Daarnaast de toevoeging van ‘buiten’. ‘Buiten’; niet alleen aan de ‘buitenrand’ van Maastricht, maar ook ‘buiten’ met eigen tuinen en ‘buiten’ met prachtige terrassen.

Samen zullen Toine & Shoom u op vrijdagavond, zaterdagavond én op zondagmiddag ontvangen met een prachtig 5 gangen menu des copains in de bekende stijl van Toine aangevuld met de krachtige mix van huislijkheid, hartelijkheid & gastvrijheid.

Tot en met 24 maart 2018 is Toine Hermsen Cuisinier nog gewoon geopend, op donderdag, vrijdag & zaterdag voor het diner en vrijdag, zaterdag & zondag voor de lunch, aan de St Bernardusstraat 2-4 in het centrum van Maastricht.