Afgelopen weekend vond de jaarlijkse Nederlandse en Belgische Travel Counsellors conferentie plaats in het Hilton Royal Parc Hotel in Soestduinen. Tijdens de conferentie vonden ook de uitreikingen van de jaarlijkse awards plaats.

Travel Counsellor Ellen van den Assem uit Tegelen won de Marketing Award. Ellen van den Assem sloot zich in 2014 aan bij Travel Counsellors en heeft de award ontvangen omdat zij van alle 200 Travel Counsellors in Nederland en België zichzelf het beste heeft geprofileerd op social media en het meest gebruik heeft gemaakt van alle beschikbare marketing tools om dit te bewerkstelligen.

Van den Assem: “Ik ben ontzettend trots op deze award, het is een stukje erkenning voor het harde werken om mijn eigen bedrijf op te bouwen in de afgelopen 3 jaar.”

Ook Sabina van Cruchten-Huyskens uit Roermond viel in de prijzen. Zij won de Business Development award. Sabina van Cruchten sloot zich in 2005 aan bij Travel Counsellors en heeft de award ontvangen omdat zij van alle 200 Travel Counsellors in Nederland en België de grootste groei van een individuele onderneming heeft doorgemaakt in de breedste zin van het woord. Zij zag haar omzet het afgelopen jaar zelfs bijna verdubbelen.

Travel Counsellors is één van de grootste onafhankelijke reisondernemingen ter wereld. Opgericht in 1994 en ontwikkeld tot een netwerk van meer dan 1.800 vanuit huis werkende zelfstandige reisadviseurs in zeven landen.