U-Center Epen zoekt een Business Unit Manager

U-center is een psychotherapeutisch centrum dat klinische en ambulante behandelingen aanbiedt voor complexe psychische aandoeningen en verslavingen, voor zowel nationale als internationale cliënten. De kliniek is uniek in Europa in het verlenen van integrale zorg voor meervoudige psychische aandoeningen, zoals depressie, angststoornissen, trauma, verslaving en persoonlijkheidsproblematiek. Behandeling kan zowel in de Nederlandse als Engelse taal plaatsvinden.

In onze resultaatgerichte ‘healing environment’, ervaart de cliënt deskundigheid, persoonlijke aandacht, gastvrijheid en toewijding. Daarnaast wordt er actief contact onderhouden met verwijzers, familie en werkgevers. In onze effectieve behandelingen wordt U-Center nauw ondersteund door een gerenommeerde Wetenschappelijke en Klinische Adviesraad. De behandeling kent een welomschreven duur en structuur. U-center heeft een locatie in Epen (klinische behandeling) en in Driebergen (ambulante behandeling).

Op onze locatie in Driebergen is het Communicatie Center gevestigd, waar een team verantwoordelijk is voor o.a. acquisitie, screening triage. Daarnaast staat de ambulante vervolg behandeling van cliënten centraal en wordt er door middel van E-health aandacht gegeven aan de nazorg van de cliënten die doorstromen vanuit U-center te Epen.

We streven naar een effectief, snel en duurzaam herstel. Uit cijfers blijkt dat wij dit al ruim 10 jaar waarmaken en een unieke positie hebben in Nederland en daarbuiten.

Wie zoeken wij? 
Per direct zijn wij op zoek naar een tweede Business Unit Manager (1 FTE) die mede verantwoordelijk is voor de aansturing van de teams in Epen en Driebergen. Standplaats Epen.

Kern/doel van de functie 
Integraal leidinggeven aan verschillende organisatieonderdelen (met multidisciplinaire en zelforganiserende teams), verbinden van de doelstelling van de organisatie met de belangen van de stakeholders, met als resultaat een effectieve en efficiënte uitvoering van de werkzaamheden, aansluiting bij de zorgvraag van de cliënten en een gezond financieel rendement van de organisatie. Ontwikkelen van het unitbeleid, uitgaande van de missie en visie van de organisatie vormt tevens een deel van de functie.

Plaats in de organisatie 
De manager rapporteert aan de Directeur Behandelzaken (CMO) ten aanzien van de resultaatgebieden kwaliteit, beleid en innovatie en aan de Directeur Bedrijfsvoering (CFO) op het resultaatgebied bedrijfsvoering; Hij of zij geeft leiding aan de toegewezen teams. De manager is lid van het managementteam (MT).

Situatieschets 
De manager wordt gefaciliteerd door de (centraal gepositioneerde) ondersteunende afdelingen. Er vindt een goede afstemming plaats tussen de directeur bedrijfsvoering, de directeur behandelzaken, de HR Manager, de facilitaire manager en de BU-manager, onder meer in het reguliere “bedrijfsvoeringsoverleg”.

Resultaatgebieden

  • Leidinggeven
  • Kwaliteit
  • Beleid en innovatie
  • Bedrijfsvoering
    .

Profieleisen 

D-e functie vereist een opleidingsachtergrond op het gebied van zorgverlening en tevens zorg- en organisatiemanagement, aangevuld met kennis van bedrijfsvoering en managementtechnieken. De functionaris beschikt over een post-HBO of academisch werk- en denkniveau, aangevuld met meerjarige relevante ervaring in zorg en management; Organisatie- en probleemoplossend vermogen (inclusief praktisch handelend vermogen, getting things done!);

Analytisch sterk, zelfstandig, prettige persoonlijkheid, energiek, doorzettingsvermogen, helicopterview.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en afwisselende baan (diversiteit aan cliënten) in een innovatieve organisatie met persoonlijk perspectief en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een open en informele bedrijfscultuur

Voor informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Ingrid Weijnen (CMO) of Ton Habets (CFO) via tel. 043-4559109. Sollicitaties kunt u richten aan: hrm@u-center.nl