De Flexpoint Group, een Limburgse uitzendorganisatie met het hoofdkantoor in Kerkrade, wordt overgenomen door de het Belgische SD Worx Holding. Dit laat algemeen directeur van Flexpoint Group, Erwin Vogelzang, op de website van het bedrijf weten. SD Worx Holding neemt de volledige Flexpoint-groep over. Het gaat om de bedrijven Flexpoint, Easymatch Payrolling, Equipe, Trento Engineering, Trace en Redirect. Die houden zich bezig met activiteiten als uitzenden, detacheren, werving & selectie, loopbaanbegeleiding, outplacement, specifieke payroll en HR-consultancy.

Flexpoint Group is al meer dan twintig jaar actief, telt ruim 240 medewerkers en heeft ongeveer vijftig vestigingen in België en Nederland. Dagelijks werken meer dan zesduizend flexwerkers voor opdrachtgevers binnen verschillende marktsegmenten. Flexpoint Group draaide in 2017 een omzet van meer dan 160 miljoen euro. SD Worx Holding hoopt door deze overname haar positie als belangrijke HR-dienstverlener op de markt te versterken.

“Er zijn dus nog heel wat groeikansen in de markt die verder gaat dan louter uitzendarbeid. Denk aan werving en selectie, assessment, project sourcing en outplacement, specialisaties die Flexpoint Group allemaal heeft”, zegt Filip Dierckx, voorzitter van de Raad van Bestuur van SD Worx Holding.