USG levert waterschap Roer en Overmaas interim senior communicatie-adviseur

USG marketing, communication & sales uit Almere levert het waterschap voor de tweede helft van dit jaar een senior communicatie-adviseur voor 78,50 euro per uur.

Achttien bedrijven schreven in op de aanbesteding, waarbij de prijs voor 20% meetelde en de kwaliteit voor 80%.

Korte beschrijving van de opdracht of de aankoop/aankopen

Voor Waterschap Roer en Overmaas (voor meer info: www.overmaas.nl) zijn we op zoek naar een hands on Senior Communicatieadviseur voor de periode 1 juli 2016 – 1 januari 2017 (tijdelijke functie).

We werken volgens het motto ‘Met kennis van water en gevoel voor de omgeving’ en zoeken actief de verbinding tussen Waterschap(swerk) en belanghebbenden, zoals inwoners, mede-overheden, bedrijven en belangengroeperingen.

Het Waterschap is in beweging: per 1-1-2017 fuseren we met Waterschap Peel en Maasvallei tot Waterschap Limburg.

Als Senior Communicatie adviseur adviseer je bij en ondersteun je in diverse projecten binnen het Waterschap. De werkzaamheden zijn breed en variëren van het opstellen van communicatieplannen tot het schrijven van teksten en van advies aan bestuur en medewerkers tot analyse van onze (online) omgeving en het onderhouden van perscontacten. Je wordt gestimuleerd om ‘van buiten naar binnen’ te denken en omgevingsgericht werken en handelen in projecten in te bedden.