Valid (o.a. Maastricht) gaat partnership aan met KnowBe4

Organisaties dienen meer dan ook actie te ondernemen tegen security-gerelateerde risico’s. Ransomware is maar een van de vele wapens in het arsenaal van cybercriminelen om inkomsten te genereren. Verschillende onderzoeken tonen aan dat men met alleen technische middelen niet in staat is om dergelijke risico’s te mitigeren. Een vaak getrokken conclusie is dat de mens de zwakste schakel vormt.

ICT-dienstverlener Valid met kantoren in Maastricht, Eindhoven en Utrecht deelt KnowBe4’s visie dat het trainen van medewerkers in het nemen van slimmere security-besluiten de beste manier is om organisaties te beschermen tegen cybercrime. Dat is een van de redenen waarom Valid een partnership is aangegaan met KnowBe4.

KnowBe4, met hoofdkantoor in Tampa Bay (VS), is leverancier van ‘s-werelds meest populaire geïntegreerde ‘new school security awareness en gesimuleerd phishing platform. Het platform wordt gebruikt door meer dan 9.500 organisaties wereldwijd.

Valid heeft een totaalpakket aan services rondom Security Awareness ontwikkeld, waarin gebruik wordt gemaakt van KnowBe4’s diensten.