Van Kaathoven neemt Van Dijk Papier (Hoensbroek) over

Van Kaathoven heeft Van Dijk Papier B.V. uit Hoensbroek toegevoegd aan haar afvalgroep. Van Dijk Papier is een specialist in de inzameling en verwerking van papier en is gevestigd aan De Koumen in Hoensbroek.

De voormalig eigenaren van Van Dijk Papier, Halters en Van Dijk, zijn verheugd met
de overname. “We zijn trots op het stabiele bedrijf dat we in de afgelopen jaren hebben neergezet met een breed klantenbestand en loyale medewerkers. Voor Van Dijk Papier was het tijd om aan te sluiten bij de juiste partner waarmee het groeitempo verder doorgetrokken kan worden binnen Limburg. “Wij zijn van mening dat de filosofie van Van Kaathoven feilloos aansluit bij de denk- en werkwijze die wij jarenlang met veel elan hebben uitgevoerd.”

Van Dijk Papier, in 1948 opgericht door Albert van Dijk, heeft al bijna 70 jaar een positie in de inzameling, sortering en verwerking van papier en kunststof en de vernietiging van archieven. Van Dijk en Halters zullen ook de komende jaren nauw betrokken blijven bij de activiteiten.

Ron Fennema, algemeen directeur bij Van Kaathoven: “Met de overname van Van Dijk Papier breiden we onze strategische positie in Zuid-Limburg weer verder uit. De centraal gelegen locatie in Hoensbroek met een oppervlakte van 3.725 m2 ligt in het hart van ons verzorgingsgebied.”

Van Kaathoven is naast Rondo (Landelijk afvalbeheer) en en Valor (Afvalrecycling en Verwerking) onderdeel van Ortessa met hoofdkantoor in Eindhoven. Bij het bedrijf werken ruim 200 medewerkers.