Vast dienstverband wordt beloond bij ProfCore

Medewerkers die 5 jaar in dienst zijn bij projectorganisatie ProfCore krijgen daar 1 extra vakantiedag voor. Daarnaast wordt de reiskostenregeling voor alle medewerkers verbeterd. Hierdoor zal het voor medewerkers aantrekkelijker worden om bij ProfCore te komen én blijven werken. “Best bijzonder in een tijd waarin het vaak draait om het zo flex en kort mogelijk maken van dienstverbanden”, concludeert onderhandelaar René Jongen van CNV Vakmensen.

ProfCore zet de komende jaren sterk in op duurzame inzetbaarheid en het opleiden van de medewerkers. Daarnaast is er een loonstijging overeengekomen van 1,75% per jaar. De leden van de vakbonden hebben ingestemd met het afgesproken principeakkoord.

“Middels deze maatregelen zal ProfCore haar aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt verder vergroten”, aldus Roger van den Broek, bestuurder bij Vakbond ABW.

En dat terwijl het eind vorig jaar nog flink scheef zat tussen werkgever en vakbond CNV; uiteindelijk kreeg het conflict een positieve wending en werd een nieuwe cao met een looptijd van 2 jaar afgesloten. “In deze aantrekkende economie is het meer dan ooit van belang om de juiste medewerkers aan te trekken, op te leiden en aan het bedrijf te verbinden”, verklaart Bart Vringer, Algemeen Directeur bij ProfCore Group.

Over CNV Vakmensen
CNV Vakmensen heeft 160.000 leden en behartigt de belangen van werknemers in de sectoren industrie, bouw, vervoer, handel, diensten en voeding.

Over Vakbond ABW
Vakbond ABW is de vakbond voor IEDEREEN in Limburg.
De Vakbond ABW is als vakbond gespecialiseerd in problematieken bij voornamelijk Limburgse bedrijven en Limburgse (overheids)instanties.

Over ProfCore
ProfCore is een projectorganisatie die bedrijven ontzorgt binnen de productie & logistiek middels de inzet van vakmensen. Op basis van een gezamenlijk plan kan ProfCore hele productieprocessen overnemen, turn-key projecten uitvoeren en teams van medewerkers inzetten. ProfCore beschikt over een eigen cao en neemt alleen de bèste kandidaten aan, die in het bezit zijn van ‘t juiste DNA. Medewerkers van ProfCore worden dusdanig opgeleid, zodat ze klaar staan om optimale prestaties te leveren. Op dit moment heeft ProfCore ruim 500 vakmensen in dienst in Zuid-Nederland en NordRhein Westfalen, Duitsland.

Voor nadere informatie:
Vakbond ABW: Dhr. R. van den Broek | Bestuurder
T +31 (0)6 43 06 68 13 | rvb@vakbondabw.nl

CNV Vakmensen:
Dhr. R. Jongen | Bestuurder
T +31 (0)6 51 20 29 61 | r.jongen@cnvvakmensen.nl

ProfCore:
Mevr. E.J.M. Wilbers – Stassen | Marketing & Communicatie Manager
T +31 (0)46 478 77 28 | M +31 (0)6 523 312 20 | eline.wilbers@profcore.nl www.profcore.nl | www.profcorewerkt.nl