VDL Nedcar organiseert speciale dag voor startende leidinggevenden (persbericht)

Autofabriek Nedcar in Born is op zoek naar leidinggevenden. Kandidaten die zich aanmelden krijgen 18 augustus te horen of ze een dag later in de fabriek welkom zijn voor een kennismakingsdag. Hieronder het persbericht:

VDL Nedcar biedt een unieke kans voor: Young professionals & leidinggevenden met ervaring

Waarom?
VDL Nedcar groeit! Deze groei biedt kansen voor mensen, die zich willen ontwikkelen.
Wij hebben derhalve vacatures voor startende leidinggevers (met potentieel en ambitie). Als je ervaring hebt mag je natuurlijk ook solliciteren!

Kernwoorden, die VDL Nedcar typeren zijn:
Continu verbeteren, eigenaarschap, verantwoordelijkheid, resultaatgericht, ruwe bolsters met een blanke pit, ontwikkelen van mensen, techniek, dynamiek, opvolgen, denken en doen, het merk MINI!

Je hebt geen ervaring met leidinggeven?
Je hoeft het nog niet te kunnen – we leren het je in de praktijk! Iedereen met een afgeronde MBO4- (of HBO) opleiding, die iets heeft met techniek en met mensen; is van harte welkom!

De fabriek
Niet alleen maar praten, maar doen! Dus nodigen we je uit. Collegae Rayonleiders, vertellen je wie en wat VDL Nedcar is, zo krijg je gelijk een goed beeld van het werken in de fabriek. Je krijgt ook de kans om op een informele manier met productiemedewerker kennis te maken. Op deze manier ervaar je hoe je functie als (mogelijke) toekomstige leidinggever er uit zou kunnen zien. Een exclusieve kans om de sfeer te proeven bij VDL Nedcar!

Waar moet je aan denken?
Contract bij VDL Nedcar, een intern opleidingsprogramma voor de functie van rayonleider, je krijgt een persoonlijk ontwikkelbudget en een salaris van ongeveer 40 tot 60K per jaar (o.b.v. ervaring). VDL Nedcar is goed bereikbaar en is actief op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Alleen al voor het personeelsfeest zou je bij ons willen werken. Er is een grote werkzekerheid & je salaris is meer dan marktconform. Kortom: een geweldig bedrijf waar iedereen wil werken! Maak snel een afspraak en kom een kijkje nemen.

Je wordt op het laatste moment uitgenodigd!
Save the date! Houd vrijdag 19 augustus vrij in je agenda! Als je geselecteerd wordt bellen we jou namelijk op 18 augustus en krijg je een persoonlijke uitnodiging voor 19 augustus. Vul onderstaande E-formulier in druk op Verzend! Dan ben je aangemeld.

Het programma
10.00 – 10.15 uur: Ontvangst
10.15 – 10.30 uur: Welkom, doel van deze bijzondere dag
10.30 – 12.30 uur: VDL Nedcar Film & Toelichting wie/wat is VDL Nedcar
12.30 – 13.30 uur : Informele lunch & mogelijkheid vragen te stellen
13.30 – 15.00 uur : Vervolg programma
15.00 – 15.30 uur : Mogelijkheid vragen te stellen & afronding

KLIK HIER voor meer informatie.