Vetrotech Saint-Gobain International heeft Lunax bvba overgenomen. Dit Belgische bedrijf is een internationale speler in de glaswereld en gespecialiseerd in frameloze, volledig glazen brandwerende deuren en wanden. Met de overname vergroot Vetrotech het assortiment aan systemen, waardoor het beter in kan spelen op architectuurtrends van transparant bouwen in combinatie met ontwerp- en veiligheidsoplossingen.

Vetrotech is blij met de uitbreiding van het internationale netwerk van geautoriseerde monteurs en partners door het assortiment aan Lunax-oplossingen te verbreden en het toevoegen van meer functies. “Deze stap biedt nieuwe zakelijke kansen zodat wij beter kunnen inspelen op de behoeften van de klanten,” zegt Guillaume Le Gavrian, CEO Vetrotech Saint-Gobain.

Lunax wordt met deze overname een aparte business-unit binnen Vetrotech International. Voor de medewerkers van het filiaal van Vetrotech in Nederweert heeft deze overname dan ook geen gevolgen. Luuk van Dijk blijft als businessmanager gewoon het vaste aanspreekpunt voor de klanten van Lunax.