Vistaprint in Venlo zoekt een Manufacturing Engineer

Vistaprint is bij iedereen bekend van het bedrukken van visitekaartjes. Maar wat niet iedereen weet is dat wij veel meer bedrukken dan dat. Wij bedrukken (bijna) alles wat te bedrukken valt: visitekaartjes, posters, mokken, raamstickers, flyers, kaarten, fotogeschenken, telefoonhoesjes en nog veel meer. En dat gebeurt allemaal in Venlo! Hier staat onze Europese productielocatie, een locatie van ongeveer 31.500 m2 waar rond de 500 medewerkers werken met alleen maar moderne/high-tech machines en de nieuwste technologieën.

Als Manufacturing Engineer werk je nauw samen met operationele afdelingen voor het realiseren van (technische) product- en procesverbeteringen. Je signaleert, ontwikkelt en implementeert initiatieven die kosten verlagen, productie verhogen en/of kwaliteit verbeteren. Je leidt of neemt deel aan (internationale) projecten. Dit kunnen onder andere projecten zijn voor het introduceren van nieuwe producten en het installeren van nieuwe apparatuur. Je werkt nauw samen met Operations, Maintenance teams, Global Engineering en Lean groepen. Daar waar nodig is ontwikkel en verzorg je trainingen. Naast het continu verbeteren bied je tevens dagelijkse technische ondersteuning aan de operatie.

Wij zoeken een duizendpoot, een zelfstartend persoon die van nature een kartrekker is. Iemand die ervaring heeft met process engineering, Lean en Continious Improvement. Bij voorkeur weet je ook wat van chemische technologie af. Complexe problemen ga je niet uit de weg en je durft beslissingen te nemen. Daarnaast weet je andere afdelingen te motiveren en in de juiste richting te sturen.

Verder beschik je over:

  • Een relevante HBO-/Bachelor diploma met relevante werkervaring
  • Ervaring met projectmanagement en goede kennis van Lean
  • Sterke analytische en communicatieve vaardigheden
  • Zeer goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
  • Geen moeite met incidentele reizen

Vistaprint is een internationale organisatie wat continu in ontwikkeling staat door haar groei. Door het gebruiken van de nieuwste machines en technologieen kunnen wij deze groei blijven waarborgen. Hierdoor ontwikkelen en groeien ook onze medewerkers. Je komt te werken binnen een internationale organisatie waar veel mogelijkheden zijn. Ondanks dat wij een wereldwijde organisatie zijn is onze bedrijfscultuur informeel en toegankelijk. Bij iedereen staat de deur open.

Wij kennen goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een telefoon en laptop van de zaak. Elke 5 jaar die je bij ons in dienst bent krijg je 2 weken extra vrij. Wil je graag doorgroeien in de toekomst? Ook daarvoor zijn er voldoende mogelijkheden.

Geïnteresseerd? Klik dan direct op de ‘Solliciteer’ button! Voor vragen kan je contact opnemen met Cinthanie van der Burg (Corporate Recruiter) cvanderburg@vistaprint.com of 077-8507700 Meer informatie over onze organisatie vind je op: www.vistaprint.nl