Vitalias naar Heerlen, First Look vestigt zich in Geleen, Hurkmans breidt uit in Maastricht

Hurkmans Holding in Maastricht gaat uitbreiden. Het bedrijf heeft een bedrijfshal gekocht aan de Sandersweg.  Het pand ligt naast de huidige vestiging van Hurkmans. Hurkmans handelt in nieuwe en gebruikte pallets. Door de vrije ligging op het perceel is er ruim voldoende buitenruimte (ca. 1.500 m²) beschikbaar voor buitenopslag.

In Geleen vestigt kapsalon First Look zich op de Markt. Het pand is langjarige verhuurd.  Het gaat om 100 vierkante meter op de begane grond en ligt gunstig ten opzichte van de markt waardoor ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig is.

Vitalias B.V. huurt 113 vierkante meter kantoorruimte in het kantorenverzamelgebouw aan de Kruisstraat 56 te Heerlen. Het gehuurde bestaat uit zowel kantoorruimte alsmede spreekkamers.

De huurder, Vitalias B.V., is actief op het gebied van arbodienstverlening en biedt diverse diensten zoals onder andere verzuimbegeleiding, medische keuringen en voorlichting & training. Vitalias heeft reeds vestigingen in Eindhoven, Weert,  Roermond, Venlo, Maastricht en Sittard.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, begeleidde bij het tot stand komen van deze transacties.