Vitelia Winkel in Horst sluit deuren

De directie van Vitelia heeft het besluit genomen om haar filiaal in Horst (Bremweg) bij Home Park Inter Chalet op korte termijn te sluiten. De directie zag onvoldoende perspectief om de verkoopactiviteiten op de lange termijn renderend te krijgen.

Vitelia bezit momenteel twee winkels, met ieder een eigen identiteit, die dienen als aanvulling op haar kernactiviteiten gericht op (hobby)boeren en consumenten. Ondanks de enorme potentie van het Home Park Inter Chalet heeft de Vitelia winkel in Horst na 2 jaar niet de beoogde meerwaarde voor haar stakeholders kunnen behalen.

De directie laat weten te betreuren dat zij, ondanks de intensieve inspanningen van alle betrokkenen en in het bijzonder van de winkelmedewerkers, deze lastige keuze heeft moeten maken. Het filiaal zal naar alle verwachtingen op zaterdag 15 juli haar deuren sluiten.

De winkel van Vitelia in Ysselsteyn blijft open, echter zal de verkoop van tuinmachines en daarbijhorende onderhoudswerkzaamheden in de eigen werkplaats komen te vervallen en geen vervolg krijgen in Ysselsteyn. Op dit moment is er nog geen duidelijkheid over een eventuele overname of andere oplossing voor de tuin- en parkmachine activiteiten.