Voormalige bibliotheek Landgraaf/Onderbanken wordt tandartsenpraktijk

Stichting Bibliotheek Landgraaf-Onderbanken heeft haar pand aan de Wilhelminastraat 3 / Beuteweg 36 in Landgraaf verkocht aan tandartsenpraktijk Genders. De voormalige bibliotheek zal getransformeerd worden naar een multifunctionele hypermoderne tandartsenpraktijk.

Het object meet ruim 1.045 m2 en beschikt over twee bouwlagen. Voorts zijn er twee entrees, een aan de Beutenweg en een aan de Wilhelminastraat. Het geheel beschikt over leeszalen, kantoren, natte ruimten, opslag en diverse technische ruimten.

In Maastricht werden twee panden verhuurd. Het monumentale kantoorobject gelegen aan Grote Gracht 64 in Maastricht werd verhuurd aan Success Formula V.O.F. Deze jonge onderneming is thans gevestigd aan de Grote Looiersstraat en is volledig gericht op het verlenen van bijscholing van studenten van Universiteit Maastricht.

StarMagic heeft zijn winkel in grime- en visagie-artikelen van Cadier en Keer naar het centrum van Maastricht verhuisd. Het bedrijf neemt intrek in het winkelpand aan de Grote Gracht 42-46. Op de begane grond beschikt het pand over circa 347 m2 BVO winkelruimte met een zeer royale frontbreedte van circa 14 m2. Op deze locatie wordt StarMagic de buren van de welbekende carnavalswinkel De Roej Neus.


Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij de drie transactie op namens de eigenaren.