Voortbestaan: G+H Tegelen sluit autobedrijf, verder als mobiliteitscentrum

Het bedrijf G+H uit Tegelen beëindigt haar auto activiteiten en gaat verder als allround mobiliteitscentrum. De basis voor het bedrijf werd in 1978 gelegd. Na bijna 40 jaar wordt afscheid genomen van de autobedrijfstak.

“De toekomst vraagt om verandering. Ons bedrijf is uitgegroeid tot een mobiliteitscentrum met een modern Total tankstation, een IMO wasstraat, verhuur van Boedelbak aanhangwagens, een PitPoint aardgasvulstation en een Giant store Venlo voor fietsliefhebbers. Al deze onderdelen functioneren naar tevredenheid. De verkoop, het onderhoud, en reparaties van auto’s is sinds het afscheid van het Citroën dealerschap in 2016 zodanig afgenomen dat ook de fullservice formule Vakgarage het tij helaas niet heeft kunnen keren. Voor het voortbestaan van G+H rest ons geen andere keus om afscheid te nemen van onze auto activiteiten”, aldus de directie Rob Janssens en Sjoerd van Rensch.

Dit betekent dat op korte termijn de showroom en werkplaats worden gesloten. De datum is nog niet bekend, maar wordt via de website www.genh.nl/vakgarage gecommuniceerd. Klanten die vragen hebben, kunnen contact opnemen via het algemene telefoonnummer 077-3730777. Mobiliteitscentrum G+H blijft met haar overige activiteiten actief op dezelfde locatie, de A73 bij Tegelen.