Vraag naar hoogopgeleide logistieke professionals neemt toe; Fontys start deeltijd bachelor

Fontys Techniek en Logistiek in Venlo is voornemens om in februari 2018 met de deeltijd bachelor genaamd ‘Logistics Management / Customs & Trade Compliance’. De opleiding wordt afgesloten met een volwaardig HBO bachelor-certificaat. De deeltijd is tot stand gekomen door een samenwerking van Fontys met Douane Nederland, evofenedex, TLN Fenex en andere logistieke brancheorganisaties.

Vraag naar hoogopgeleide logistici en douaneprofessionals
In een steeds complexer wordende internationale logistiek worden ketenregie en het managen van douaneprocessen steeds belangrijker. Nieuwe wetgeving en de noodzaak van veiligheid van data en goederen vereisen de juiste maatregelen en onder andere daarom neemt de vraag naar hoogopgeleide logistieke professionals toe.

Informatiebijeenkomst Deeltijd Logistiek op 29 november
Voor geïnteresseerden in deze opleiding wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd op woensdag 29 november van 10:00 uur tot 11:30 uur in het Van der Valk Hotel in Eindhoven. Voor meer informatie en aanmelden voor de bijeenkomst kunt u terecht bij Merten Koolen, Coördinator Deeltijd Fontys, m.koolen@fontys.nl.