Certitudo Capitel heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten met Walker International Transportation Netherlands B.V. voor ca. 8.000m² bedrijfsruimte aan de Korvetweg 24 te Maastricht.

Sinds 1989 is Walker uitgegroeid tot de grootste gecertificeerde MBE (Minority Business Enterprise) in de logistieke sector met een wereldwijd bereik. Walker focust zich op alle facetten daar waar het gaat om wereldwijd transport, logistieke optimalisatie en integratie van de toeleveringsketen. Sinds 1989 hebben ze een trackrecord opgebouwd van succes in de wereldwijde lucht- en zeevrachtexpeditie, value-added warehousing & distributie, voorraadbeheer & fulfillment, speciale verpakking, douanebemiddeling, inkoop, consolidatie / deconsolidatie, binnenlands vrachtvervoer, leverancier relatiebeheer en netwerkzichtbaarheid.

De bedrijfsruimte ligt in het noordelijk deel van Maastricht op het grootste bedrijventerrein van Maastricht, de Beatrixhaven.

Spauwen Vastgoed uit Heerlen heeft Walker geadviseerd in deze transactie. Van de Laar Makelaars uit Maastricht deed dit voor Certitudo Capital.