Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) kiest voor Franssen-Franken Transport Landgraaf

20161122_120529

Franssen-Franken Transport B.V. onderdeel van Franssen-Franken Groep, met vestigingen in Landgraaf (hoofdzetel) en Maastricht, gaat vanaf 1 februari 2017, de komende vier jaar met optie tot verlenging naar 8 jaar het vervoer voor Waterleiding Maatschappij Limburg (WML), in de provincie Limburg verzorgen. Het bedrijf kwam na een strenge selectie als beste uit de bus. De groene huisstijl van Franssen-Franken werd in deze selectie vertaald naar de milieubewustere aanpak die ingezet gaat worden in de dienstverlening.

.

Voor het werven van de juiste logistieke dienstverlener was een Europese aanbesteding nodig. Geen eenvoudige klus. Nadat Franssen-Franken op basis van kwaliteit en prijs als beste uit de bus kwam, moest nog een finale testcase worden uitgevoerd. Die finale test werd ook met succes afgelegd.
.

WML, voluit NV Waterleiding Maatschappij Limburg, is de drinkwaterleverancier voor alle huishoudens en bedrijven in Limburg. Goede kwaliteit, constante levering van drinkwater en service staan daarbij centraal.
.

Franssen-Franken gaat aan deze doelstelling bijdragen door vanaf 1 februari 2017, de bevoorrading van wisselpunten (wekelijks) en de werk- en productielocaties voor WML te verzorgen. Ook onderhoudt de firma een koeriersdienst en komen ze in actie tijdens calamiteiten, zowel binnen als buiten kantooruren.

.

Franssen-Franken als Limburgse speler is dan ook uiterst tevreden met het binnenhalen van deze opdracht. “WML en Franssen-Franken kijken beide uit naar een langdurige en constructieve samenwerking!”