Week van de Veiligheid van start

Het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Limburg organiseert samen met diverse gemeenten, Ondernemend Limburg, politie, het Openbaar Ministerie en de provincie een aantal regionale activiteiten in Limburg die allemaal gratis toegankelijk zijn.

Natuurlijk bent u het hele jaar alert op de veiligheid van uzelf, uw medewerkers én uw zaak. In de Week van de Veiligheid kunt u nét een stapje meer zetten. Doe mee en ga naar een van de bijeenkomsten of schrijf u in voor een webinar. Veiligheid is een zaak die ons allemaal aangaat en daar moeten we samen aan werken.

Vooruitlopend op de week van de veiligheid vindt op 5 oktober om 18.30 uur een themazitting ‘Veilig Ondernemen’ plaats in de Rechtbank Limburg, Sint Annadal 1 in Maastricht.
Tijdens de avondzitting behandelt de rechtbank zaken die te maken hebben met criminaliteit tegen ondernemers. De rechter en officier van justitie zullen na elke zaak met u in gesprek gaan over hun aanpak en afwegingen. Welke afweging zou u maken? Wat zou u anders doen?

Later in de Week van de Veiligheid – die duurt tot 19 oktober 2016 – zijn ook online workshops te volgen. Bekijk hier het complete programma.