Welke invloed heeft nieuwe economie op Limburgse bedrijfsleven? (Dag van de Limburgse Financial)

Welke invloeden heeft de nieuwe economie op het bedrijfsleven in Limburg? Wat zijn de gevolgen en welk effect heeft het op de financiële functie, bedrijfsprocessen en wellicht de werkgelegenheid? Dat is het thema van de Dag van de Limburgse Financial.

Elk jaar in september bezoeken enkele honderden financiële professionals TheaterHotel De Oranjerie te Roermond voor de ‘Dag van de Limburgse Financial’.  Naast een sterk inhoudelijk programma biedt het congres veel ruimte om te netwerken met vier netwerkmomenten.

Plenaire sprekers dit jaar zijn Marc Janssen vice President, Head of Global Transformation Shared Services -Supply Chain van DHL Group en Charles Groenhuijsen bekend als journalist, schrijver, spreker en dagvoorzitter. Organisaties die tijdens de masterclass expertise en ervaring delen zijn: Alterius, Boels Advocaten, Obvion, Roda JC Kerkrade, Sif, Spring Bedrijfsopvolging, Van der Valk en Zuyd Hogeschool.  Meer informatie en inschrijven, klik HIER 

Stichting Limburgse Financials

Het congres ‘Dag van de Limburgse Financial’ richt zich op hoger opgeleide financiële professionals in Limburg. Het congres wordt georganiseerd door Fagro interim- en adviesbureau voor Finance & Control, Rabobank, Universiteit Maastricht en Zuyd Hogeschool. Met het jaarlijks terugkerende congres hopen de initiatiefnemers een bijdrage te leveren aan het behouden en aantrekken van financiële topmensen in de provincie Limburg. Voor de organisatie van de ‘Dag van de Limburgse Financial’ hebben de vier initiërende partijen de ‘Stichting Limburgse Financials’ opgericht. Het congres heeft geen winstoogmerk.