Wereld Muziek Concours kiest Houben Souren Verhuur voor licht en geluid

In 2005, 2009, 2011 (jubileum) en 2013 mocht Houben Souren zich al de audiovisuele leverancier noemen van het Wereld Muziek Concours (WMC) in de Rodahal en het Parkstad Limburg Theater. Ook voor deze 18e editie van het Kerkraadse blaasmuziekfestival is de keuze gevallen op Houben Souren uit Roermond. Met name het meedenken in het voortraject, de positieve ervaringen bij de eerdere edities en de partnermentaliteit hebben de doorslag gegeven.

“Een uniek muziekfestival op topniveau past bij de ambities die wij als bedrijf hebben”, aldus Etienne Souren, directeur en eigenaar van Houben Souren Verhuur. “We zijn er ontzettend trots op dat we wederom het vertrouwen van de organisatie hebben gekregen om ook in 2017 beeld, licht en geluid te leveren.”

Houben Souren Verhuur B.V. levert, verhuurt en installeert complexe audiovisuele apparatuur voor zakelijke toepassingen. Vanuit de hoofdvestiging in Roermond en de nevenvestigingen in Maastricht en Geleen worden de klanten bediend. Bij het bedrijf werken 16 fulltime medewerkers en nog eens zo’n 25 freelancers.