“What is next” binnen de financieel-juridische dienstverlening? Kom naar onze inspiratiesessie!

Snelle technologische ontwikkelingen zoals ‘Artificial Intelligence’, robotisering, blockchain en slimme apps, hebben diepgaande impact op dienstverlenende sectoren, zoals het bankwezen, de advocatuur en accountancy.

De komende jaren zullen deze industrieën significant worden hervormd; niet alleen het soort werk, ook de businessmodellen en manier van samenwerken met andere dienstverleners, zal sterk veranderen.

Op dinsdag 27 juni, organiseert WijLimburg in samenwerking met Luckers Bedrijfsadvocaten, een inspiratie-sessie met drie interessante sprekers, die ingaan op nieuwe verdienmodellen, producten en samenwerkingsvormen.

Martin de Bie van 216, gaat in op hoe zij met hun totaal vernieuwend concept, een revolutie teweeg brengen in de accountancy branche.

Jan Schellekens van GeldVoorElkaar komt ons inspireren over de volwassen geworden ‘crowdfunding’ markt; hét alternatief voor lenen bij banken. Het grote palet aan mogelijkheden voor alle soorten ondernemers.

Charles Luckers van Luckers Bedrijfsadvocaten is een van dé voorlopers in Limburg op het gebied van innovatieve advocatuur en komt ons enthousiast maken over wat allemaal mogelijk wordt en hoe de juridische en de financiële wereld naar elkaar toe zullen groeien en hoe daar wederzijds beter van te worden (en niet te vergeten: de klant!).

De middag start om 16.00 uur met de ontvangst. De sprekers beginnen om 16.30 uur. Rond zes uur is er een afsluitende netwerkborrel.

Wij nodigen u van harte uit voor dit event en wel in het vernieuwde Mabi Hotel, Kleine Gracht 24 van 16.00 – 18.30. Geen kosten, maar aanmelden is wel verplicht via www.luckers.nl/event