Het afgelopen jaar heeft Meet the Youngsters de derde editie van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg georganiseerd met als uiteindelijke winnaars MeanderGroep in Landgraaf (grootbedrijf) en VIRO Engineering in Echt (mkb). Doel van deze verkiezing is het binden, boeien en benutten van talent voor Limburg. Dit gebeurt door jongeren (mbo, hbo en wo) op een eigentijdse wijze kennis te laten maken met bedrijven en organisaties die actief zijn in Limburg.

Vanaf heden kunnen bedrijven zich aanmelden voor de titel Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2018/2019. Op 15 augustus gaan de stembussen open en kan iedereen zijn stem uitbrengen.

Tijdens de voorrondes is Limburg ingedeeld in drie regio’s en worden de bedrijven ingedeeld in twee categorien: grootbedrijf en mkb. Op 27 september wordt per regio de top 3 bekend gemaakt. Hierna gaan de stembussen weer open voor de tweede ronde. Hierin wordt de keuze gemaakt voor de regiowinnaar per categorie. Op 8 november volgt dan de provinciale winnaar voor zowel het grootbedrijf als mkb.

Bedrijven aanmelden voor de verkiezing kan via www.aantrekkelijkstewerkgever.nl


Winnaar 2017/2018 categorie mkb: VIRO Engineering (Echt)