Wielaard Media in Belfeld failliet (6 mensen in dienst)

Dat blijkt uit de uitspraken van de rechtbank Roermond. Bij het bedrijf, dat gevestigd is in Belfeld werken 6 mensen in vaste dienst. Het reclamebureau bestaat bijna 26 jaar. Directeur van het bedrijf is Marcel Wielaard. Het bedrijf is onder meer uitgever van landelijke wandelmagazine.

Hieronder informatie over het bedrijf (bron website Wielaard.)

Full-service reclamebureau Venlo
Wij zijn een full-service reclamebureau in Venlo. U kunt bij ons terecht voor al uw vraagstukken op het gebied van communicatie en marketing. Dankzij ruim 25 jaar ervaring zijn wij in staat u de weg te wijzen in het complexe communicatielandschap. Van public relations tot marketingcommunicatie en van reclame tot sponsoring. We beschikken over een eigen vormgeefstudio waar uw  grafische- en multimediale producties worden verzorgd.

Nieuwe media
Welke social media zijn voor ons relevant? Hoe belangrijk is de vindbaarheid van onze website? Moeten we nog in print adverteren? Is het ontwikkelen van een app voor ons een idee? Wat vertellen mensen over ons op internet? Worden die digitale nieuwsbrieven wel gelezen? Het hele marketinglandschap is de afgelopen jaren radicaal veranderd en is veel dynamischer geworden. Het aantal onderdelen in de communicatiemiddelenmix is enorm toegenomen. Wielaard Media is in staat u te helpen bij het maken van de juiste keuzes in het oerwoud van communicatiemogelijkheden en kan, voor zover u dat wil, ook de uitvoering ter hand nemen.

Meer dan alleen advies
Wat Wielaard Media reclamebureau Venlo onderscheidt van andere bedrijven? We bieden u meer dan alleen adviezen. Onze vormgevers en copywriters kunnen ideeën omzetten in eindproducten. Onze sales-afdeling helpt met het vinden van adverteerders en sponsors of bij het realiseren van joint promotions. We kijken samen waar kansen liggen en gaan dan aan de slag. Altijd gedreven. Altijd op een creatieve manier, maar met oog voor uw wensen en behoeftes. Wij willen daar in actie komen waar we voor uw bedrijf van toegevoegde waarde kunnen zijn.