WijLimburg Achtergrond special Vastgoed & Bouw 27 februari

De groei in de bouwsector heeft weer een stijgende lijn te pakken. Volgens de Rabobank groeit de bouwproductie naar verwachting met drie procent dit jaar. De groei doet zich weliswaar voor binnen alle deelsectoren, maar het is toch vooral de hoge dynamiek op de vastgoedmarkt, en de daarbij horende toenemende vraag, die zorgt voor een verder groeiende nieuwbouwproductie. Daarnaast draagt ook het verbouwen van woningen bij aan de groei. De aanvraag voor verbouwvergunningen ligt momenteel weer op ongeveer hetzelfde niveau als voor de crisis in 2008.

Voornaamste trends
Ook dit jaar speelt duurzaamheid weer een belangrijke rol in de bouw en vastgoed sector. Duurzaam bouwen, zoals hergebruiken van materialen en het verbruiken van minder energie en water, komen namelijk steeds hoger op de wensenlijst van overheden, consumenten en het bedrijfsleven. Daarnaast wordt de regelgeving hierop steeds strikter.

Profilering
Tussen de vluchtige communicatiekanalen anno 2018 door, is het belangrijk om als bedrijf een authentiek imago op te bouwen. WijLimburg Achtergrond is daar bij uitstek voor geschikt!

WijLimburg Achtergrond  de zakelijke bijlage in De Limburger, staat op 27 februari in het teken van Vastgoed & Bouw. In een 8 pagina’s tellende special brengen wij een groot zakelijk lezerspubliek op de hoogte van ontwikkelingen uit uw vakgebied. In deze Vastgoed & Bouw Special is er uiteraard ruimte gereserveerd voor bedrijven om zich te presenteren.

Interesse? Neem contact met ons op en reserveer uw ruimte in WijLimburg Achtergrond Vastgoed en Bouw. Stuur een mail naar advertentie.wijlimburg@concentramedia.nl Bellen kan natuurlijk ook met: Pascal Niessen 046-4117193, Suzanne Wagener 06-82279844 of Peter Eberson 06-55932918.