In het programma 1op1 van WijLimburg TV staat de mens achter het werk centraal. In een vraaggesprek wordt de kijker meegenomen naar het werk van de gast en krijgen we een blik achter de schermen van zijn of haar privéleven.

Lukraak iets op de verpakking van een voedingsmiddel roepen over de vermeende gezondheid van het betreffende product mogen producenten niet meer. Gezondheidsclaims moeten zijn gebaseerd op onomstotelijk bewijs. Bij het Food Claims Centre in Venlo doen ze wetenschappelijk onderzoek op dit gebied. Voedingswetenschapper Alie de Boer, is vanuit Maastricht University verbonden aan de Brightlands Campus Greenport Venlo. Daarnaast is ze hoofd van Food Claims Centre Venlo, dat zich bezighoudt met voeding en recht. Alie onderzoekt onder meer voor producenten van voedingsmiddelen welke gezondheidsclaims zij aan hun product kunnen verbinden.

In het programma 1op1 van WijLimburg TV vertelt ze over de dilemma’s die ze in haar werk tegenkomt en over het feit dat we nog heel veel níet weten over voeding. Tegen presentator Maurice van der Linden verklapt ze ook wat zij heeft met André Rieu en met de Amsterdamse poptempel Paradiso.