WowDeal kiest voor franchisemodel en groeit harder dan verwacht (nu 12 nieuwe WowDeal-ondernemers)

Raymond Reijners is één van de oprichters van WowDeal. Op Linkedin vertelt hij over het succes van WowDeal:  “Twee jaar geleden namen we met WowDeal een belangrijke beslissing. WowDeal zou gaan groeien door middel van franchising. Er werd een uitgebreid plan gemaakt en een pilot gestart. Een bijzonder leerzame periode brak aan. Ondanks onze uitgebreide voorbereiding, bleken we ook nog veel niet te weten. Maar we hadden een doel. WowDeal gecontroleerd laten groeien. Met enthousiaste ondernemers met een lokaal netwerk. Ondernemers die net als wij nooit opgeven. Die hun doel willen behalen.

WowDeal startte met de eerste franchisenemer Irio Lagarda in de regio Parkstad/Heuvelland.  Medio 2015 bepaalden wij dan ook definitief onze koers. Franchising van het concept WowDeal is sindsdien onze focus, wanneer we kijken naar de groei van ons bedrijf. “WowDeal in 2016 verder uitbreiden met 8 regio’s”, daar zouden wij ons op richten dit jaar…

Wow! Op 1 maart is ons doel reeds overtroffen! Vorige week maandag keek ik met trots naar een groep mensen die klaar zijn voor een nieuwe stap in hun leven. Die stap is hun droom. En die droom deel ik! Op 1 maart 2016 hebben we het doel al overtroffen. Er zijn 12 nieuwe franchisenemers die ons mooie online product uit gaan rollen in diverse steden door Nederland. Dat de ontwikkeling en groei zo snel zou gaan kon niemand voorspellen. Ondanks mijn enthousiasme en de positiviteit die altijd in mij zit, overtreft dit ook mijn verwachtingen.

Ik weet nu zeker dat onze gezamenlijke droom uit zal komen. Heel Nederland wordt WowDeal, als dit niet ‘wow’ is… Samen met mijn team ga ik er alles aan doen om van deze enthousiaste nieuwe WowDealers succesvolle ondernemers te maken. We motiveren ze als ze in een dal zitten en stimuleren hen om hun pieken te verlengen. Zodat ze een solide bedrijf hebben, waar we allemaal blij mee zijn!”