Yvette van Horn benoemd in Raad van Bestuur Adelante Hoensbroek

Mevrouw drs. Y. Y. (Yvette) van Horn is per 1 januari 2017 benoemd als lid van de Raad van Bestuur van Adelante. Mevrouw van Horn is sinds 2010 bij Adelante werkzaam als revalidatiearts en heeft vanaf 2013 de functie van medisch manager voor volwassenenrevalidatie & arbeidsre-integratie vervuld.

Yvette  van Horn zal binnen de Raad van Bestuur de medisch inhoudelijke portefeuilles als haar belangrijkste aandachtsgebied hebben. De Raad van Toezicht is er van overtuigd dat mevrouw Van Horn met haar visie, daadkrachtig optreden, stijl van leidinggeven en vakinhoudelijke kennis deze functie uitstekend zal vervullen.

Zij gaat haar nieuwe functie uitoefenen samen met de heer J.M.P. (Jean-Paul) Essers, sinds 2007 lid Raad van Bestuur en sinds 1 januari 2014 voorzitter van de Raad van Bestuur van Adelante.

Adelante is een vanuit Limburg opererende zorggroep voor algemeen specialistische en topklinische revalidatie en audiologische zorg, speciaal onderwijs, wonen en arbeidsrevalidatie met locaties in Limburg en Noord-Brabant. Ruim 1100 professionals ondersteunen volwassenen en kinderen die kampen met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden: wat kan er nog wèl! Ons motto: haal het beste uit jezelf!

www.adelante-zorggroep.nl