Zakenvrouw Noord-Limburg 2016 wordt Nicole Holtackers, Mieke Verhaegh of Monique Zeegers

De kandidaten zijn (in alfabetische volgorde):
• Nicole Holtackers – Eigenaar eNJee Kappers, Leunen
• Mieke Verhaegh – Directeur Trias B.V., Venlo
• Monique Zeegers – Directeur/Eigenaar Zetex Body Favourites, Haelen

De drie kandidaten kunnen binnenkort een bedrijfsbezoek van de jury verwachten. Op donderdag 23 juni wordt tijdens een avondvullend programma in Theater de Maaspoort in Venlo de winnaar bekendgemaakt. De jury zal bij het kiezen van de winnaar letten op eigenschappen als visie, innovatie, doorzettingsvermogen en leidinggevende capaciteiten. Ook moet er aan enkele financiële criteria voldaan worden. Het publiek kan 23 juni een stem uitbrengen op haar favoriete zakenvrouw.

De jury van Zakenvrouw Noord-Limburg bestaat uit Dorrie Eilers, directeur Neptunus, Marcia Adams, directeur Dichterbij en Zakenvrouw Noord-Limburg 2015, Leo Linders, algemeen directeur Jan Linders supermarkten, Riet Jansen-van der Linden, directie/inkoop Jansen-Noy en Paul Hermsen, general manager Inther Group.

De jury kent de titel toe aan een zakenvrouw die beschikt over onder andere leidinggevende capaciteiten, visie, doorzettingsvermogen en zakelijke en maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast moet zij een inspirerend voorbeeld zijn voor andere zakenvrouwen en voldoen aan een aantal financiële criteria. Het bestuur van de stichting ziet de verkiezing als eerbetoon aan zakenvrouwen in Noord-Limburg die een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het bedrijfsleven, de gemeenschap, de overheid of de wetenschap.

Mieke Verhaegh bij een eerdere nominatie in 2012: