Zakenvrouw Noord-Limburg versterkt jury met Dorrie Eilers (Neptunus) en verkort procedure

Schermafbeelding 2016-02-04 om 18.15.28

Foto: Ton Teeuwen

Stichting Zakenvrouw Noord-Limburg reikt op 23 juni 2016 voor de vijfde keer een onderscheiding uit aan de meest inspirerende zakenvrouw van Noord-Limburg. De verkiezing vindt plaats in Theater de Maaspoort in Venlo. Zakenvrouwen uit Noord-Limburg kunnen voorgedragen worden tot 11 maart 2016.

Nieuw dit jaar is dat de nominatieprocedure is verkort. De organisatie heeft na een evaluatie met diverse zakenvrouwen besloten om de procedure in te korten. Vanaf dit jaar worden uit alle voorgedragen zakenvrouwen drie kandidaten gekozen.

De jury wordt vanaf dit jaar versterkt met Dorrie Eilers, directeur Neptunus en Marcia Adams, directeur Dichterbij en Zakenvrouw Noord-Limburg 2015. De overige juryleden zijn Leo Linders, algemeen directeur Jan Linders supermarkten, Riet Jansen-van der Linden, directie/inkoop Jansen-Noy en Paul Hermsen, general manager Inther Group.

De jury kent de titel toe aan een zakenvrouw die beschikt over onder andere leidinggevende capaciteiten, visie, doorzettingsvermogen en zakelijke en maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast moet zij een inspirerend voorbeeld zijn voor andere zakenvrouwen en voldoen aan een aantal financiële criteria. Het bestuur van de stichting ziet de verkiezing als eerbetoon aan zakenvrouwen in Noord-Limburg die een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het bedrijfsleven, de gemeenschap, de overheid of de wetenschap.

Kandidaten voor de titel worden voorgedragen of kunnen zichzelf opgeven tot 11 maart 2016. Ken je of ben je een zakenvrouw die deze titel verdient? Kijk dan op www.zakenvrouwnoordlimburg.nl voor de nominatieprocedure.