Zuidlease en DIS bundelen krachten tijdens de Sittard Run Experience

Op zondag 17 april 2016 organiseert Stichting Sportpromotie Sittard de Sittard Run Experience, hét sportieve familie evenement van Sittard en omstreken. Zuidlease treedt vanaf dit jaar samen met DIS toe als mede-hoofdsponsor aan dit mooie sportieve evenement.

Het evenement was de afgelopen jaren bekend als de DIS-familieloop en bestond uit diverse hardloop- en wandelroutes voor individuele deelnemers, bedrijventeams en kinderen. Met de nieuwe naam wordt het evenement zelf nu ook flink uitgebreid.

De Sittard Run Experience nieuwe stijl voorziet naast de bekende hardlooprun (5, 10 en 15 km) nu ook in een obstacle run (6, 12 en 15 km), een fun run (de Lederhosenlauf en Oktoberfestspielen!) én een wandelroute (10, 15 en 20 km). Enkel de fun run heeft één vast parcours, bij de overige routes kunnen de deelnemers kiezen uit diverse afstanden. Met de uitbreiding heeft de Stichting Sportpromotie Sittard als doel om samen met sponsoren, gemeente en provincie een loopevenement te realiseren dat toegankelijk is voor iedereen.

Meld je via de website www.sittardrun.nl aan voor één van de run experiences en maak er voor jezelf, met familie, vrienden of met collega’s een mooie en sportieve dag van op 17 april!