Over WijLimburg

WijLimburg is het toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert WijLimburg de Limburgse ondernemer om nog succesvoller te kunnen ondernemen. WijLimburg is van en voor Limburgse ondernemers. Want ondernemen doe je niet alleen.

WijLimburg Online
Bezoek WijLimburg.nl als het u uitkomt. 24 uur per dag vindt u hier het laatste ondernemersnieuws, achtergronden, investeringen, jaarrekeningen, innovaties, prijzen, succesverhalen en persberichten. Dagelijks bezoeken zo’n 10.000 lezers WijLimburg.nl

WijLimburg Nieuwsbrief
Ontvang van maandag tot en met vrijdag om 7.00 uur het actuele Limburgse ondernemersnieuws in uw mailbox. En bereik 17.000 zakelijke abonnees met uw nieuws.

WijLimburg Achtergrond
In WijLimburg Achtergrond leest u de achtergrond van het nieuws. Met elke maand een ander thema, maakt u uitgebreid kennis met de verschillende branches binnen ondernemend Limburg. Of laat anderen kennis maken met uw branche. De maandelijkse bijlage bij De Limburger verschijnt 10 keer per jaar in een oplage van 130.000 exemplaren.

WijLimburg Magazine
Ontvang twee keer per jaar het relatiemagazine van WijLimburg. Hierin krijgt u een unieke inkijk in Limburgse ondernemingen. Hoe onderscheiden ze zich? Wat is hun drijfveer? Wat zijn tegenslagen geweest en wat zijn de successen? Limburgse ondernemers delen openhartig hun verhaal. Of deel zelf uw eigen verhaal met 20.000 abonnees.

WijLimburg Academy
Als ondernemer wilt u bijblijven. Volg daarom een van de workshops, trainingen of cursussen van WijLimburg Academy. Van zakelijk bloggen tot een mediatraining op maat. Onze experts delen hun kennis en expertise met ondernemend Limburg.

WijLimburg Events

Ontmoet andere Limburgse ondernemers tijdens een van de bijeenkomsten die WijLimburg Events voor u organiseert. Laat u inspireren, maar ook vooral in contact brengen. Want een goed netwerk is een van de sleutels tot succes.

WijLimburg TV
Zoals een goed ondernemer betaamt is ambitie een belangrijke eigenschap. Met WijLimburg TV spreken wij onze ambitie uit om op termijn u ook audiovisueel te informeren, inspireren en verbinden.